I Fira de la Cervesa Artesana Balear

25 y 26 de setembre de 2021 Can Picafort

Davant plaça Marina


I FIRA DE CERVESA ARTESANA BALEAR DE CAN PICAFORT

Amb motiu de la celebració de la VI Edición del Concurso Internacional de Cerveza Artesana, que es durà a terme a porta tancada a l’Hotel Zafiro Can Picafort, i dins el programa d’acció promocional dut a terme per l’Ajuntament de Santa Margalida amb el suport de la ‘Agrupación Hotelera de Can Picafort, neix la I Fira de Cervesa Artesana Balear de Can Picafort.

Es durà a terme a un lloc especial a l’aire lliure, Plaça Marina (zona per als vianants de la c/Isaac Peral, al costat de les oficines municipals) on es podràn tastar algunes de les cerveses artesanes balears presentades al concurs, durant la tarda-nit del dissabte 25 i el diumenge 26 de setembre (Horari de les 18.30 h a les 23.30 h).

L’entrada tindrà un cost simbòlic d’1€, que permetrà a l’assistent adquirir un tassó de vidre serigrafiat. Una vegada dins amb aquest tassó, es podran visitar els 10 llocs de cervesa artesana balear, abonant la cervesa o cerveses que es vulgui consumir. Part de la recaptació de les entrades es destinarà fins socials.

Serà obligatori l’ús de mascareta, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i seguir les instruccions del personal responsable de l’esdeveniment per evitar aglomeracions. Els menors han d’anar acompanyats d’un adult i si l’organització ho requereix es sol·licitarà la documentació per verificar la identitat dels assistents.

Es comptarà amb la presència de food trucks per a amenitzar la vetllada i perquè els assistents puguin gaudir de la varietat de cerveses artesanes acompanyades d’una deliciosa proposta gastronòmica que inclou opció vegana. 

Aquest esdeveniment serà de lliure accés al públic a una zona clarament delimitada i amb aforament limitat amb el compliment de la normativa establerta per les autoritats sanitàries.

Si estau interesats a ser patrocinador de la fira podeu contactar amb l’organització per correu electrònic a: hola@firacervesabalear.com

Learn more

Amb el patrocini especial de

Col·laborador

Localització

Si ets cerveser i necessites allotjament ens pots contactar a hola@firacervesabalear.com

Sta. MargalidaCan Picafort

Can Picafort és #